Proud to be a Cow

creative cow

És la segona vaca que penge. És preocupant?

Creative Cow

M’han fet un regal! Heu sentit parlar de la revista Creative Cow? Aclariment: Creative Communities Of the World. Gràcies, AmparitoLapekeñahitLeriana! (parauleta que el nom no li l’he posat jo). El número que tinc entre les mans no és el més recent, sinó un recull d’articles des d’octubre de 2008 a setembre de 2009, però té explicació: n’hi ha tota una apologia a Pushing Daisies! (a l’article I el periodisme va descobrir la tecnologia digital… teniu un fragment d’aquesta sèrie de tv.) Es tracta de l’especial sobre efectes visuals, i encara el podeu descarregar en versió PDF, però vos recomane les versions més extenses que trobareu al web. Un punt positiu de llegir en línea són els comentaris i els aclariments dels autors i altres Cow d’arreu del món. Pel que escriuen, sembla que es senten “very proud to be a Cow”. També trobem articles que analitzen la importància de les ombres per a obtindre una il·luminació de qualitat, o la invisibilitat dels bons efectes visuals: la vareta màgica que actua, canvia la imatge i ningú no sospita que les coses foren diferents abans. Un exemple senzill s’il·lustra en aquestes imatges de la sèrie Deadwood:

rig_removal_02rig_removal_01

Published in: on 12 novembre 2009 at 10:46 am Comments (2)
Etiquetes: , , ,


2 Comments Leave a comment.

  1. on 13 novembre 2009 at 22:57 pm raferpe2 Said:

    Hola! me ha parecido una entrada interesante. No había oido hablar de la revista “Creative Cow” pero por lo que decís hay artículos muy curiosos y pienso que esa revista puede ser útil para nosotros.
    Un saludo!

  2. on 15 novembre 2009 at 23:53 pm carloca2 Said:

    Muchas gracias por la información. Me parece muy interesante el tema que tratais y, con las indicaciones adecuadas, se pueden encontrar verdaderas maravillas en la web. Un saludo

Feu un comentari


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 9 2 ?