“No estaba muerto, que estaba de parranda”

El Jueves

Aquesta genial revista satírica té un apartat especialment interessant anomenat “Prensa seria” i que aconselle a tothom que el visite regularment. Per a qui no conega aquest apartat, la revista arreplega titolars de la premsa “seria”, és a dir, que no té cap intenció de burla, difamació, etc.

El cas és que hi ha una de les notícies que ens ha resultat especialment curiosa i vinguda ni més ni menys que de l’agència Efe. Us el reproduïm ací tal i com està a la web:

Un brasileño dado por muerto aparece en su entierro vivo y borracho

Un brasileño de 59 años que había sido dado como muerto en un accidente de tráfico apareció en su entierro después de pasar toda la noche bebiendo en un bar. Jorge Gonçalves iba a ser enterrado el pasado lunes, día de los difuntos. Efe.

No ens anem a dedicar a comentar la notícia, ja sabem que la realitat supera la ficció o, en aquest cas, la cançò, doncs no hem pogut evitar recordar la popular i de sobres coneguda El muerto vivo.

Ací us deixem el vídeo de la cançó interpretada pels genials Serrat i Sabina i que dediquem a Jorge Gonçalves des d’aquest bloc amb la nostra estima i l’enhorabona per estar viu.

El muerto vivo

Published in: on 17 novembre 2009 at 16:08 pm Comments (4)
Etiquetes: , , ,


4 Comments Leave a comment.

  1. on 17 novembre 2009 at 23:31 pm pauclegi Said:

    Doncs quan he llegit aquesta notícia m’he enrecordat d’una que vaig llegir fa temps en la que en un poble (crec que era de França) van prohibir morir-se perquè ja no els quedava espai en el cementeri. La cosa està en què els multàven. Que ara morir-se costa diners!

    Enhorabona pel vostre blog.

  2. on 21 novembre 2009 at 19:11 pm lafebel Said:

    La verdad es que nunca viene mal dedicar apartados como estos a las noticias que parecen ir más allá de la realidad. Parece increíble cómo suceden algunos acontecimientos. Respecto al comentario anterior también me parece muy fuerte que cobren hasta por morirse. ¿Cuánto valdrá respirar?

  3. on 22 novembre 2009 at 17:12 pm paumesan Said:

    Sense dubte la cançó de Peret s’ha fet realitat. pareix increïble com la realitat sempre supera la ficció. Una notícia mol curiosa que, per supost, calia comentar.
    Enhorabona pel bloc!

  4. on 24 novembre 2009 at 13:13 pm soso Said:

    A veces son necesarias noticias menos serias y graciosas para relajarse y pasar un buen rato. Buena aportación compañeros!

Feu un comentari


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 8 12 ?