Estat:”Vaig un moment a besar a la núvia”

 

Noces a Second Life, altra forma de proclamar un enllaç a la xarxa

Noces a Second Life, altra forma de proclamar un enllaç a la xarxa

El Jueves

Avuí ens anem a permetre una lleugera llicència pel que fa a les notícies que publiquem periòdicament per tal de transmetre una, relacionada amb la tecnologia clar, però de caire còmic i una mica preocupant, també.

A la revista satírica El Jueves (la que surt els dimecres) ha aparegut al seu apartat Prensa seria, una notícia provinent d’AFP.

Ací vos la reproduïm, el fet du cua:

Publica un mensaje en Twitter desde el altar

Un fanático estadounidense de las redes sociales  mandó un mensaje en Twitter desde el altar segundos antes de casarse: “¡En el altar con @TracyPage donde hace un segundo se convirtió en mi esposa! Me tengo que ir, momento de besar a la novia”

La cosa té “gràcia”. Fa un parell de posts, en l’anomenat Twitter i la geolocalització! comentaven com d’horrible seria que aquesta xarxa social et poguera localitzar gràcies a un sistema de geolocalització quan un parell de dies més tard apareix un home que es du el mòbil, el portàtil, o el què siga per a dir que va a petonejar a la dona a l’altar! Ridícul!

És de veres que cadascú pot fer el que li vinga en gana respectant la llibertat dels altres però sincerament: quin trellat trau?, fins a aquest punt estem enganxats a les xarxes socials que les podem deixar estar fins i tot el dia en que ens casem?  També informarà des de quiròfan quan vaja a tindre un nen? M’ho imagine: “En el part de la meua dona. El bebé està treient el cap i un muscle” Personalment ja no sé on roman l’ànsia de protagonisme o el vertader fanatisme. Què en penseu?

El video del casament

Published in: on 14 desembre 2009 at 16:18 pm Comments (7)
Etiquetes: , , ,


7 Comments Leave a comment.

  1. on 14 desembre 2009 at 21:17 pm fersalma Said:

    No vaig a dir que a mi no m’agrada entrar a les xarxes socials per a actualitzar el meu perfil o per a posar-me al dia amb les meues amistats, però pense que arribar fins a l’extrem que pateig el protagonista de la notícia és ja un trastorn. Pot ser el problema vinga de no saber distigir en quin moment vius en el món real o en la realitat de la xarxa. Està clar que hi ha gent per a tot i que cadascú pot fer el que vulga, però eixa fanatització per les xarxes socials tal i com mos diu aquesta notícia caldria controlar-la un poc, al cap i a la fi, tot aquell que escriu tot el que fa al llarg del dia és perquè sap que algú ho va a veure. Una salutació!

  2. on 18 desembre 2009 at 17:00 pm Sacarpe Said:

    Que fort! M’agradaria veure la cara de la núvia (encara que a lo millor és tan “friki” com el marit) Pense que estem davant un clar cas de fanatisme. Des del meu punt de vista, les xarxes socials presenten més aspectes positius que negatius, però hem d´anar amb molt de compte amb aquests últims.

  3. on 20 desembre 2009 at 1:34 am joaloca Said:

    Sembla que el Twitter va a convertir-se en una ferramenta indispensable en la nostra vida i la nostra mort. Vos heu assabentat de l’home que va predir la mort d’un famós jugador d’hoquei dotze hores abans de que tinguera un accident de tràfic?

  4. on 20 desembre 2009 at 19:52 pm enesci Said:

    Ja pots veure la cara del núvi a través de l’enllaç al video del casament que trobaràs al final de la noticia.

  5. on 21 desembre 2009 at 20:12 pm Lafebel Said:

    Madre mia! Hasta el dia de tu propia boda tienes que comunicar en facebook y en twitter que te estas casando? Me pregunto lo mismo que vosotros: ¿hasta qué punto va a llegar la influencia de las redes sociales? También he oido una noticia refrente a facebook donde se podrá abrir una cuenta a los muertos para escribir en el muro tus condolencias.
    Ai…esperar…tengo que ir a comunicar a mis contactos del facebook que el microondas ya ha calentado mi vaso de leche! Saludos!

  6. on 28 desembre 2009 at 1:10 am » Twitter: “El bebé dio una patada” Tequiela! Said:

    […] sorprendernos. Hace poco, en este mismo blog, publicamos una noticia sobre una pareja de novios que anunciaba su matrimonio en twitter en el mismo momento en que este se hacía efectivo; es decir, desde el mismo altar. Pues bien, ahora […]

  7. on 11 gener 2010 at 0:44 am alicia4 Said:

    Que fort !! Espere que la dona siga igual de fanàtica, per que si no.. mala vida li espera, llástima que ho haguera fet després del “Sí quiero”, si no, jo el deixava ben plantat, no es llest el tio…

Feu un comentari


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 15 2 ?