Del power al Blackberry

L'invent revolucionari

L'invent revolucionari

Revista de Internet

Segons Revista de Internet en  un article anomenat Blackberry Presenter: Olvida tu portátil, aquells que per les seues tasques professionals es veuen obligats a fer presentacions de power point dia si i dia també ja es podran oblidar del portàtil gràcies al Blackberry Presenter!

Aquest petit aparell presentat per RIM a CES 2010 ofereix la mesura justa amb tres entrades (video, VGA i miniUSB) per a evitar a l’individu la càrrega de massa aparells o històries vàries.

No sé però: no són els USB més menuts?, no hi ha una meravellosa alternativa per a major capacitat que es diu disc dur extern?

Som alumnes i per a fer les exposicions a classe solem dur un USB petit, menut, xicotet que cap a la butxaca i, vés per ón, encara tens espai per a les claus i el mòbil!

Les grans teconologies! Més aparells més xicotets! Després de la tomaca cherry i el smint, benvinguts al Blackberry Presenter! No sé com he pogut viure fins ara sense ell!

Published in: on 13 gener 2010 at 13:52 pm Comments (1)


One Comment Leave a comment.

  1. on 13 gener 2010 at 19:50 pm fersalma Said:

    La veritat que no dubte de la utilitat d’aquest aparell, però mentre existeixquen les memories externes i els pen, la veritat que la blackberry aquesta no formará part de la meua vida, encara que igual deiem d’altres aparells tecnològics i finalment se’ls hem comprat. I es que som escalus de la tecnologia, no ho podem negar! i sempre volem l’objecte més modern malgrat que no serveixca per a res. Salutacions!

Feu un comentari


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 14 13 ?